Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını ve buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ile birlikte düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

13-12-2023

Proje kapsamında aileler ile yüzyüze toplantı yapılarak proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

13-12-2023

"Safahat Okumaları" kapsamında öğrencilere sınıf içinde beyin fırtınası tekniğiyle grup çalışmaları yaptırıldı.

13-12-2023

Öğrencilerimizin oluşturduğu afişler okul panomuzda sergilendi.

13-12-2023

Aralık ayı "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" Projesi kapsamında okulumuz uygulama anasınıfımızda Etkileşimli Kitap Okuma Etkinlikleri gerçekleştirildi.

Aile katılımı etkinliği ile velilerimiz öğrencilerimize etkilesimli kitap okuma ve kitapla ilgili etkinlikler yaparak proje daha anlamlı şekilde gerçekleştirilmiştir.

Uygulama Anasınıfı Öğretmenimiz Gülbahar YAZICI da her gün çeşitli kitaplardan kitap okuyarak ve dijital sesli kitap dinlemeleri ile etkileşimli kitap okuma  çalışmaları gerçekleştirmiş,ardından bilinmeyen kelimeler hakkında sohbet edip anlamlarını hep birlikte ögrenmislerdir.

Velilerimize ve ögretmenimize yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederiz.

29-12-2023

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 11:49 - Görüntülenme: 96