Etiket Sonuçları: Lise

Şbt

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Ders Seçim İşlemleri için bölümlerimize ait ders tablolarını inceleyebilir, seçmeyi düşündüğünüz derslere karar verebilirsiniz.

Eyl

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Alana/Dala Geçiş, Tercih ve Yerleştirme işlemleri başlamıştır. Velilerimiz 22 Eylül-25 Eylül arasında e-okul ana sayfasındaki AMP geçiş işlemlerinden ya da okula gelerek öğrencilerin alan seçimlerini yapabilir.

Tercih kılavuzu için lütefen tıklayın!

Eyl

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Alana/Dala Geçiş, Tercih ve Yerleştirme işlemleri başlamıştır. Velilerimiz 22 Eylül-25 Eylül arasında e-okul ana sayfasındaki AMP geçiş işlemlerinden ya da okula gelerek öğrencilerin alan seçimlerini yapabilir.

Tercih kılavuzuna erişmek için lütfen tıklayın!

May

Adalet Alanı 10. sınıf öğrencileri Saruhanlı Adliyesinde duruşmaya katılım sağladı.