Etiket Sonuçları: Saruhanlı

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döne 2. Ortak Sınavlar Programı

May

eTwinning Okulları, eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ederler.

eTwinning, söz konusu Etiket ile, sadece bireysel olarak eTwinner’ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

eTwinning projelerinde ve okul etiketi başvuru aşamasında görev alan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Ders Seçim İşlemleri için bölümlerimize ait ders tablolarını inceleyebilir, seçmeyi düşündüğünüz derslere karar verebilirsiniz.

Ara

30. Adalet Haftası Etkinlikleri kapsamında Adalet Alanı tarafından oluşturulan okul panomuz

Ara

Okulumuzda Uygulama Anasınıfı öğretmeni Gülbahar YAZICI koordinatörlüğünde 7 Romanya, 2 Polonya, 8 Türkiye ortaklı "MATHEMATİCAL ENGİNEERS" adlı yeni projemize başlıyoruz.

Ara

Muhasebe zümresi ve Değerler Kulübü öğretmenleri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Panosu düzenlendi.

Ara

Değerler Kulübü, Ayşegül KULA ve Dilek YENEL öğretmenlerimizin öğrencileri ile Aralık ayında hazırladıkları Yardımseverlik ve Merhamet konulu pano çalışması.

Ara

"2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası" kapsamında öğrencilerimizi lösemi hastalığına karşı bilinçlendirmek, tedavisi için erken teşhisin önemini vurgulamak ve lösemili çocuklarımıza doğru yaklaşımları öğretmek için     okulumuz Biyoloji Öğretmenleri Özgül Selbisu ve Yasemin Özer rehberliğinde 11-K Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz tarafından ilgili panolar hazırlanmıştır.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Hande CAN ve öğrencileri, Avrupa'da Adalet ve Eşitlik eTwinning Projesini yürütmeye başlamıştır.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Not: Programın akabinde lokma ikramımız olacaktır.

Ekm

Sayın Velimiz; Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 31.10.2023 Salı günü saat 12.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Eğitim öğretimde başarıyı artırmak, okul-aile arasındaki bağları güçlendirmek ve birlik beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak adına sizlerin görüş ve önerilerinden yararlanmak istiyoruz.

Belirtilen gün ve saatte okulumuza teşriflerinizi bekler, saygılar sunarım.

Not: Toplantı yeter sayısı olmadığı takdirde 01.11.2023 tarihinde aynı yerde ve aynı saatte ikinci toplantı yapılacaktır.

Ekm

AB Kod Haftası - Code Week, Ekim ayının içinde uygulanan, kodlama ve dijital okuryazarlığı herkes için eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yapılan etkinlikler dijital okuryazarlığı ve kodlamayı merak uyandırıcı ve keyifli bir hale getirir. Saruhanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu kapsamda yürütülen 81 İl 81 Emanet isimli eTwinning Projesi ile 07-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Codeweek haftasına dair etkinliğimizi gerçekleştirdik.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem II. Ortak Sınavların Uygulama Takvimi

Eyl

Yüz yıllık serüven Türkiye Cumhuriyemizin kuruluşunun 100. yılında vatanımızın 81 ilinde çocuklarımıza 100. yılın öneminive çoşkusunu yaşayabilecekleri bir eTwinning projesi hazırladık. Bu çalışma sayesinde hem Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihini öğrencilerimize anlatacağız hem de birlikte omuz omuza uyum içinde çalışarak bize emanet edilen “Türkiye Cumhuriyeti”ne 81 ilden tek yürek olarak nasıl sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstereceğiz!

Eyl

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Alana/Dala Geçiş, Tercih ve Yerleştirme işlemleri başlamıştır. Velilerimiz 22 Eylül-25 Eylül arasında e-okul ana sayfasındaki AMP geçiş işlemlerinden ya da okula gelerek öğrencilerin alan seçimlerini yapabilir.

Tercih kılavuzu için lütefen tıklayın!

Eyl

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Alana/Dala Geçiş, Tercih ve Yerleştirme işlemleri başlamıştır. Velilerimiz 22 Eylül-25 Eylül arasında e-okul ana sayfasındaki AMP geçiş işlemlerinden ya da okula gelerek öğrencilerin alan seçimlerini yapabilir.

Tercih kılavuzuna erişmek için lütfen tıklayın!

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı okulumuz sınıf ders programlarına erişmek için tıklayınız.

Eyl

Saruhanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni; saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başlayıp okul müdürümüz Nazan BAHAR'ın konuşmaları, okulumuza yeni atanan öğretmenlerimizin tanıtılması, mezun öğrenci konuşmaları ve 9. sınıfların sınıflarına yerleştirilmesi ile devam etti.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisiyle...